X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

UN KLEENEX, NECESSIT UN KLEENEX……

Un mocador, necessitava un mocador de paper, o un… como es diu… un kleenex, o el que sigui, pero tenia les gotes de suor que em davallaven per el front i bordejaven les celles. La manega ja estava xopa i cansada de fregar el front.

Estava assegut al metro de Barcelona ple de gent que també suava, el baf de les persones omplia a mes de boira l’ambient, l’abrig que aconsellava el mes de Febrer, no ajudava gens, sobre les cames, encara contribuia, a fer pujar efluvis d’aire calent, si vos plau, un kleenex ¡¡¡¡

El tren es para a l’estació, i entre altres passatgers, entra un noi amb un munt de paquets de mocadors de paper a la ma. ¡¡ Per fi ¡¡¡ Quina sort ¡¡¡

El noi, sense dir res a ningú, es posa a repartir els paquets i els posa sobre l’empit de la finestra de cada grup de quatre seients del tren. Ningú li diu res, ell tampoc. Quan acaba de repartir tots els paquet a totes les finestres del vagó. Torna al davant de tot, es posa de genolls al terra, i comença a plorar i gemegar. Diu amb una veu trencada que no te diners, que no te pare, que necessita ajut, que tinguem misericòrdia d’ell, que Deu ens ho agrairà, repeteix fins a quatre vegades que no te diners per menjar, que no te pare, que per favor l’ajudem.

 Els seus gemecs i plors, m’omplen d’angoixa, sento vergonya, molta vergonya, per mi i per ell, se’m remouen els budells i poc a poc vaig baixant la vista, acabo per no obrir els ulls, no se el temps que tarda en acabar el seu discurs i s’aixeca entre llàgrimes que nomes puc entreveure de reüll.

 Amb aspecte abatut, va recollint un a un els paquets de kleenex que havia deixat en cada finestra, les recull entre plors i donant les gracies, quan les ha recollit totes, ja hem arribat a la nova estació i se’n va per la porta.

 Jo segueixo suant, un kleenex, si vos plau, necessito un kleenex.

 

15 febrer 2014 - Posted by | Sociedad |

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: