X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

Records d’infantessa, petits apunts.

Jo vaig tenir una infància feliç. Ho repetiré sempre, però no tot eren flors i violes. Sempre vaig trobar dur amb els meus pares al hora de discutir. Crec que mai em vaig sortir amb la meva. I el meu sentit de la justícia era i es encara molt viu. El que jo creia just ho era i prou.  Suposo que no sempre devia tenir raó, però m’estranyaria també que no en tingues mai.

I quant m’enfadava, hi havia crits i escàndol que acabaven inevitablement plorant sota el llit. Allà m’hi passava hores senceres, maleint primer i somiant després en marxar de casa, en fugir, en ser capaç de sobreviure sol al mon i trobar feina i ventura.

26 gener 2014 - Posted by | Sociedad | ,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: