X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

LA TAPA DE LA CLAVEGUERA

Ho confés, ahir vaig robar una tapa d’una claveguera.  En el meu descàrrec, dir que la tapa estava tirada a la vorera, que estava rompuda i no cobria cap forat, és a dir, no feia la seva feina i estava d’alguna manera rebutjada per qui havia estat el seu propietari.

Per tant, tenc perdó i no ha estat un robatori pròpiament dit, sinó una recollida d’estris desnonats i sense amo. Un servei a la comunitat vaja, la qual cosa no treu que els crits de na Cristina al veure que la recollia es sentissin fins la Mola, i això que estàvem justament a l’altra banda del port.

Ella davant aquestes coses, sempre te varies fases, una que diu: “No seràs capaç”, que dóna pas a una ordre imperativa de ¡¡No ho agafis!.  I després el final en  que repeteix allò de : “Estàs com una cabra” i “Esper que ho posis a un lloc on jo no ho vegi.

Però, passada la turmenta, ja sóc el feliç propietari d’una tapa de claveguera, rompuda, rovellada, plena de terra i que pesa un ou.

Ara ve la feina de veure que faig amb ella, però això, evidentment és un altra història, tenc uns quants projectes pel cap que em roden, però de moment amagar-la, a un lloc discret, perquè si la deix tirada al pati, vendrà un altre retret:  “Per això la volies?”

El problema que tenc ara, és que avui, al anar a passejar el ca, n’he vist un munt de tapes pel carrer.  Potser ahir ja hi eren i abans d’ahir, però no m’hi fixava, i avui les veia totes i possiblement me miraven i se’n fotien de mi que només en tenia una de  vella, rovellada i rompuda.  Elles estaven allà molt dignes, fent la seva feina, lluentes i ben encaixades.  No només n’hi havia de rodones  també les de l’aigua, i les d’electricitat, que eren quadrades i rectangulars.  En un espai de deu metres, crec que n’he comptat vuit

Potser ara ja no podré anar pel carrer sense mirar-les amb enveja i amb ganes de agafar-les.  Potser no tenia que haver agafat la meva, crec que m’he viciat, m’ha entrat el cuque’t de la claveguera.  És greu doctor ?.

2 Abril 2012 - Posted by | Humor |

2 comentaris »

  1. Grave no sé, pero gracioso lo es un rato jajaja.

    Estoy deseando saber qué haces con ella.

    Comentari per Juan Carlos Pamies Alcubilla | 2 Abril 2012 | Respon

  2. Serás cumplidamente informado. je je.

    Comentari per xarbet | 2 Abril 2012 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: