X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

LA PUTA I LA RAMONETA

En aquest món, hi ha persones malvades, perverses, altres son bones persones, però al terme i a la fi, cada persona conviu amb el seu personatge.

 La imatge que volem que els demés vegin, és a vegades similar al que som, i a vegades diametralment oposada.

Jo he conegut persones que al davall d’un aspecte, d’una actitud, d’un tarannà i d’una manera de fer les coses patriarcal i plena de bonhomia, amagaven a uns autèntics fills de puta. Açò de que tothom en el fons és bo, no és cert, alguns, en el fons, independentment del personatge que representin, son uns malvats.

 I tambe hi han persones, bones persones, al que els hi agrada jugar a fer la Puta i la Ramoneta. No es mullen, no intervenen en discussions, volen quedar bé amb tothom. El joc es mantenir incòlume el seu perfil, no comprometre’s, tenir sempre les mans netes i polides.

 I durant un temps, aquestes persones, són elevades als altars de la tolerància i de la equanimitat, són perfectes, asèptics, i per tant…., fan cada vegada més fàstic. Diríem que es tornen llefiscosos, afalagadors i bledes. Estan, o es senten per damunt del bé i del mal. Pobrets!!

Jo prefereixo les persones directes, aquelles que diuen les coses a la cara i que no se n’amaguen el cap sota l’ala. Perquè mentir, no és només faltar a la veritat. Mentir també és dir la part de la veritat que interessa i amagar la resta, la part que ens pot comprometre. Jo prefereixo una mentida que una veritat a mitges.

 Dir el que penses i posar-hi adjectius, és clar que du problemes, hi ha gent que s’exclama i es lamenta:

 –Ah…m’ha dit que sóc un fatxa !!

 Doncs, demostra’m que no ho ets i rectificaré entost de fer el ploricó per l’insult.

 En aquest món, les paraules clares, la mirada franca i el cor obert. Els meus amics, no necessiten que jo calibri les meves paraules ni que vagi amb cura amb el que dic, els demés poden escollir entre gemegar o defensar-se.

21 febrer 2012 - Posted by | Denuncia |

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: