X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

PROHIBIDO CANTAR MAL.

Fa ja molts anys, a sa bodega Victòria, hi havia un rètol que posava:

Prohibido cantar mal
Si usted cree que canta bien,
cante, pero en la calle.

Ho he recordat en veure es Betlem que ha muntat s’Ajuntament a sa plaça Constitució. Quina cosa més lletja, malfeta i esperpèntica!!

De totes formes, como en gustos no hi ha res escrit, suposo que deu haver-hi algú que el trobi preciós. Però a mi, en veure’l, s’antiga frase de la Bodega Victòria, se m’ha capgirat a la ment i ha quedat aixi:

Prohibido montar belenes feos,
Si usted cree que el suyo es bonito,
Móntelo, pero en su casa.

El que passa és que, pel que veig, es nou consistori creu que es carrer és seu, que sa plaça és ca seva i que ses seves creences són ses de tothom.

Sa quarta i quinta accepció de sa paraula “Betlem” al DCVB parla de coses desordenades i malfetes, i sovint es sent sa frase: Quin betlem que has muntat!! en relació a un caramull de despropòsits.

I aquesta vegada, bé ho podem dir, senyors de Dalt la Sala: Quin betlem que han muntat!! , però no tant perquè sigui mes o menys lleig, sinó perquè han emprat malament ets doblers des poble amb sa seva prepotència i arrogància habituals. Han fet allò que no havien de fer i damunt ho han fet malament.

Mirin si ho han fet malament, que al betlem ni tan siquiera hi ha caganer….. potser hi havia molts candidats per donar-li cara… o potser algú de massa evident..

Quo Vadis Ajuntament de Maó??

21 Desembre 2011 - Posted by | Denuncia |

3 comentaris »

 1. Ha quedat molt bé i la foto era necessaria per entendre el desproposit. Quan més les miro més horribles em semblen i quan penso en el que van costar i en el que costen cada dia en venen basques. Saps que tenen vigilància contínua, que hi ha un municipal muntant guàrdia per tal que ningú no els hi faci cap mal… Si vivim coses veurem!!

  Comentari per Rauxa | 22 Desembre 2011 | Respon

 2. jajajaj és realment esperpèntic! fa fredat! jajajaja però tranquil que Maó no té l’exclusiva dels “Betlemis horribilis” tota Espanya n’és plena! No hi ha manera que l’església es quedi a casa seva, no en tenen mai prou!
  petonassos

  Comentari per uru | 22 Desembre 2011 | Respon

 3. Desde luego muy bonito no es. Pero aunque lo fuera, según están las cosas estos gastos podrían evitarse tranquilamente. Figuritas, luces, vigilantes (policías)….

  Una abraçada.

  Comentari per erprofe | 22 Desembre 2011 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: