X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

Los fregados de los Obispos.

Es inaudito, o por lo menos sorprendente que los señores obispos, acostumbren a meterse en todos los fregados. Desde luego, no desperdician uno, como si no tuvieran nada mas que hacer que meterse con el legislador civil el cual, evidentemente no emite leyes para la iglesia, sino para la sociedad, la cual es laica.

Leyes tiene la iglesia, mas incluso que las necesarias, porque a las de siempre, les han añadido las suyas, de su propio coleto. Pues que apliquen las suyas, y que las hagan cumplir a los suyos, que tal y como tienen el patio, falta les hace.

La nueva incursión está en la ley de la muerte digna, dicen que es similar al homicidio y que no hay que cumplirla.

La abuela de mi esposa, pasó sus últimos días en un hospital militar que estaba atendido por monjas, una de las cueles, muy piá ella, decía que no le podía suministrar morfina ni ningún sedante porque tenia que estar consciente al encontrarse con Dios. A la muy cerda, no le importaba el dolor ni el sufrimiento de la anciana, tenia que estar consciente.

Quizá a todas sus victimas adolescentes, a las que privaron de una sexualidad digna, tengan derecho a la dignidad de la muerte, pero ellos, ni siquiera eso son capaces de comprender.

Contra el matrimonio, contra la homosexualidad, contra el divorcio, contra el derecho de abortar, contra los anticonceptivos, contra los condones, ahora también contra la muerte digna.

¿Están a favor de algo estos desalmados?

Por desgracia si, están a favor del capital, de la riqueza, de los matrimonios de conveniencia, de los tiranos, dictadores, de la esclavitud del asalariado….

Están a favor de una sociedad acartonada e injusta en la que se reservan el derecho a dar limosna a los pobres (con la subvención del estado por supuesto), para a través de la miseria y de la dádiva conseguir adeptos y acólitos.

Y ellos, se desplazan en coches de lujo blindados con escolta y chófer.

-Es que son ministros de la iglesia.

¡Ah bueno¡

 

27 Juny 2011 - Posted by | Humanismo y Religion |

7 comentaris »

 1. Contra pal·liar el dolor, contra el part sense dolor, contra el dret a la pròpia vida, contra el dret a la mort. Quan podien, i mentre pogueren, contra el lliure accès a la cultura (si no era a un monestir i només pels fills d’algú, els altres eren llecs). Només ells i els seus amics (rics, rics, rics) tenien drets.

  Creuen en alguna altra cosa que no siguin els diners o el poder? No ho sé, i moltes vegades ho dubto. I consti que en conec d’honests, però estem parlant de la jerarquia, oi?

  Comentari per julio navarro | 27 Juny 2011 | Respon

 2. Esteim parlant de la jerarquia, per suposat, però una organització que obliga als seus capellans a la obediència a la jerarquia, crec que dona poca corda a les persones honestes i creients que sense cap dubte hi han.

  Comentari per xarbet | 27 Juny 2011 | Respon

  • Per correu t’envio una novel·la “Poderes terrenales” d’Anthony Burgess (el de la Taronja mecànica) que estic segur que t’agradarà. És llarga, però s’ho val.

   Comentari per julio navarro | 27 Juny 2011 | Respon

 3. Gracies, ja et diré coses.

  Comentari per xarbet | 27 Juny 2011 | Respon

 4. Amen… poca cosa queda a dir després del teu escrit. Només que la meva àvia era una persona meravellosa, pero humil, mai no va tenir doblers. Va perdre el seu marit acabada la guerra, l’home era escribent a l’exercit, ni siquiera sé quina graduació tenia, pero militava al bàndol republicà i va morir a la presó.
  Ser vídua de militar li va permetre ingressar a l’hospital pero no rebre el tracte que es mereixia. Sempre he estat convençuda que si hagués estat la vídua d’un general important no l’haurien deixada patir tant. La jerarquia catòica té molt clar a qui es deu i els rics i poderosos tenen “bula”.
  Bon post, besitos

  Comentari per Rauxa | 28 Juny 2011 | Respon

 5. És decebedor que el missatge de Jesucrist hagi quedat reduït a una col.lecció de “nos”, a un perpetu enfrontament amb qualsevol avanç o voluntat d’avanç. I que el que es va enfrontar a l’establishment del seu temps, tan polític com religiós, tengui que suportar que aquesta tropa el vulgui representar a la terra…

  Comentari per Josep | 28 Juny 2011 | Respon

 6. És una vergonya l’estatisme decrèpit de l’esglèsia. Jo els faria patir a ells, a tots i de pas als dirigents de moltes altres religions igualment castradores, obsoletes i fora de tota raó de justícia.
  grrrrrr

  Comentari per uru | 3 Juliol 2011 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: