X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

ÀGUEDA, NO ET PREOCUPIS

N’Àgueda Reynés té un problema, suposo que no és agradable, per a un candidat a batle, que li obrin un expedient per obres il·legals a casa seva. Però aquest és un problema menor i no se n’ha de fer massa llenya d’açò. Desconec l’obra que ha fet, però amb la mà al cor, que tiri la primera pedra el que no ha fet alguna obra a casa seva sense permís. Enrajolar la cuina, canviar un envà, o una finestra, son coses que, a vegades, si l’obra no és molt evident i els vesins no es queixen, es fa i ja està. El que passa és que no tots els que fan açò es presenten per batle.

Però ja he dit que aquest problema de n’Àgueda és insignificant davant d’altres de molta més importància. El fet de ser companya de partit de personatges com Fabra, Camps, Matas, Ripoll, Rambla, Costa… i altres no imputats, com Rajoy, Aguirre, Trillo, Oreja, Cospedal, … que basen la seva política en l’agressió a qui no pensa com ells, en el sabotatge a qualsevol política de govern només per desqualificar a l’opositor, en la calúmnia, la denúncia falsa, la infàmia i la mentira com a forma de fer política, fa que n’Agueda parteixi amb una motxilla molt feixuga per fer alguna cosa positiva.

Tenim que aconseguir polítics que sàpiguen construir, edificar i fomentar la convivència, la igualtat, la fraternitat, el diàleg i la llibertat.

I no et preocupis Àgueda, per construir i edificar tot açò, no cal tenir cap llicència. Potser nomes millores companyies.

24 Abril 2011 - Posted by | Denuncia |

1 comentari »

  1. Com diuen al meu poble, qui va amb un coix, a l’any, coix i mig

    Comentari per julio navarro | 24 Abril 2011 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: