X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

HAMBURGUESES

No recordo quan va ser la primera vegada que vaig menjar una hamburguesa. De petit no els coneixia, el que mes se li semblava eren els “bistecs russos” que feia la mare, que era carn picada condimentada amb ou, all i julivert i arrebossades amb pa rallat.

Desprès, sempre he preferit els frankfurts i salsitxes del país, tenen l’ avantatja que son mes fàcils de menjar. El format rodó i gruixut de les hamburgueses son mes apropiades per la boca de una burro que per la de una persona.

Quant els nens eren petits, si els menjàvem, recordo que na Cristina i jo competiam a veure qui les feia millor. Jo no lis posava res, ni all, ni julivert ni ou, nomes sal, i els feia rostides per fora però molt cruetas per dintre, pura carn. Encara no se qui guanyava a les enquestes, tindré que parlar amb els fills.

El que si es clar es que aquestes que fèiem a casa es semblen molt poc per no dir gens a les que serveixen als fast foods, o a les que surten a les barbacoes de les pel·lícules americanes que semblen socarrades.

També hi ha un altre cosa que les diferencia, a les nostres les tenim que guardar al frigorífic, per que no es malmetin o estiguin al abast de les mosques, en canvi segons sembla, a les que es venen al burguer, ni les mosques les volen, poden estar sobre la taula dies i dies sense que es facin mal be o s’omplin de bitxos.

I això es una cosa preocupant, sempre he pensat que els animals tenen un instint especial que les fa fugir d’allò que es dolent, i que les mosques prefereixin la merda a aquestes masses infames de carn, crec que ens tindria que fer pensar.

3 Setembre 2010 - Posted by | Sociedad |

2 comentaris »

  1. Hi han menjars (pocs) que no m’agraden (per exemple l’arròs amb llet) i d’altres (el bistec rus com a paradigma, i haig de suposar que algun altre n’hi haurà per aquests mons de déu) que em donen oix.

    Mai no he sabut per què sóc capaç de menjar-me una hamburguesa, i el bistec rus em produeix arcades. Misteris de la ciència.

    Salut

    Comentari per julio navarro | 3 Setembre 2010 | Respon

  2. Especifica Julio, que no es el mateix una hamburguesa de un Mac Donalt que un feta a casa amb carn picada a ganivet i condimentada al gust. A veure si resultarà que ets un antimosques i nomes t’agraden les soles de sabata.

    Comentari per xarbet | 4 Setembre 2010 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: