X A R B E T

Yo soy yo, y comparto circunstancias

L’ESTAFA DE LES REVISIONS DEL GAS A MENORCA.

L’ ESTAFA DE LES REVISIÓNS DEL GAS.

Les estafes més perilloses són aquelles que s’amaguen darrera una empresa legal.

El empleats de l’empresa amb seu a Mallorca, anomenada “Mejoras del gas S.L.”, NiF B-18643338 es passegen per Menorca, casa per casa per imposar una revisió de gas.

Van venir l’altre dia a casa meva.

Es van presentar com “La empresa del gas”. Com si fos l’única, com si fos la que subministra el gas a la llar. El correcte seria dir que són una empresa d’instal·lació de gas, i que ofereixen els seus serveis.

Vaig sortir a la porta i sense mitja paraula em van posar sota el nas un certificat d’empresa i un carnet d’instal·lador.

Desprès, van dir que venien a fer la inspecció de la instal·lació del gas. És a dir, fan veure que es tracta d’una inspecció oficial i per tant obligatòria. No diuen que ofereixen els seus serveis, sinó que d’entrada, imposen la seva presència com a inspectors.

Els hi vaig dir, amb bones maneres, que no, que moltes gràcies, que no m’interessaven els seus serveis.

Entonces tendremos que denunciarle a Industria”. Va ser la seva amenaça davant la meva negativa a deixar-los entrar a casa meva. Desprès de l’intent de entrar per la cara, empren el genèric “Indústria” per tal de fer por.

Anem a veure: De què em denunciareu? De no deixar-vos entrar a casa meva?

Com és lògic, els vaig enviar a pastar, amb perdó per els remugadors, potser ells si necessiten una revisió de “gasos”

Se’n van anar entre insults, deien que la revisió era gratuïta.

El “modus operandi” d’aquesta gent, segons m’han dit algunes persones que s’han deixat enganyar, és el següent. Diuen que la revisió es gratuïta, i una vegada dins casa teva, detecten anomalies i caducitats, algunes certes, altres inventades, i s’ofereixen de fer la reparació. Aquesta, evidentment no es gratuïta i la cobren al comptat.

És a dir, imposen la seva entrada a casa teva sota l’amenaça de denúncia, i fan la reparació que volen i la cobren sense pressupost previ.

El primer que s’ha que dir és que a Menorca, tenim prous i bons professionals homologats per fer inspeccions de gas, que faran, sense cap dubte, les reparacions que calguin a un preu raonable i sense abusos.

El que una empresa de Mallorca, desplaci uns empleats per fer aquestes revisions resulta més que sospitós. Potser pensen que som l’illa petita e ignorant a la que poden estafar.

El que s’ha de dir a aquesta gent és que ja avisarem al nostre instal·lador si volem una revisió. No tenim cap obligació de deixar-los entrar a casa nostra.

Els mètodes de “espantavelles” que empren aquests instal·ladors, son lamentables, per no dir que son mafiosos, i originen abusos a persones crèdules.

Crec, que Repsol, i les administracions, tindrien que prendre mesures per tal d’evitar aquests mètodes de venda, que son enganyosos i abusius.

Mentrestant, que tothom sàpiga del perill de deixar entrar a persones estranyes a casa, per molts de carnets que ens ensenyin.

Si algú ha aceptat els serveis d’aquesta empresa, seria bo que contrastés la factura emesa amb un professional conegut, ja que pot trobar-se amb alguna sorpresa.

22 Juny 2010 - Posted by | Denuncia |

2 comentaris »

 1. Casos como el que cuentas hay a cientos, y es que en este santo país los estafadores salen hasta de debajo de las piedras. Y así nos va.

  Por cierto, he leído el post sin ayuda de traductor y he pillado todo (bueno casi), si vas haciendo más en catalán podré ir mejorando mi comprensión lectora jejeje.

  una abraçada.

  Comentari per Erprofe | 23 Juny 2010 | Respon

 2. Dos cosas, no creo que tenga nada que ver lo de la isla grande y la isla pequeña. De estos timos también tenemos en Madrid y estoy segura de que en todas partes.

  Lo segundo es que lo que yo sí que haría sería denunciarlos a ellos, ante consumo y ante industria… y no como amenaza, sino como precaución…

  Comentari per Nynaeve | 7 Juliol 2010 | Respon


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: